Titanfall 2

Titanfall 2

Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları adına geliştirilen ve satış konusunda oldukça başarılı bir çıkış yakalayan ilk Titanfall yapımı, her ne kadar senaryo modu içermeyişi ile eleştiri almış olsa da beğenilen bir oyun olmuştu. Belirli bir kitle tarafından oldukça fazla oynanan ve çevrimiçi yapısı ile başarıya ulaşan oyun, şimdilerde ise ikinci halkası ile gündemde. Zira geliştirici firma, daha önce yaptığı açıklamada yeni bir serinin doğduğunu söylemişti. Bunun ardından gözler ikinci oyuna çevrilmiş ve nitekim geçtiğimiz günlerde de kısa bir video yayımlanmıştı. Şimdi ise Titanfall 2, sızan yeni bir bilgi ile gündemde.

Dijital satışların yanı sıra fiziksel satışları ile ün salmış olan ve mağazaları ile beğeni toplayan GAME, yanlışlıkla Titanfall 2’yi internet sitesinde listeledi. Oyunun çıkış tarihi kısmına 2016 yazan firma, bu sayede yapımın bir nevi yıl bitmeden satışa sunulacağını da açıklamış oldu. Geliştirici firma daha önce yaptığı açıklamada, ikinci oyunun 2016 ya da 2017 yılında oynanabilir olacağını söylemişti. Her ihtimale karşı gelecek yıl ibaresini de kullanan firma, anlaşılan oyunu bu yıla yetiştirecek.

Şimdilerde bahsi geçen ürün sayfasını kaldıran GAME, durumun ortaya çıkmasından hemen sonra harekete geçti. Gözler ise oyunun geliştirici firması olan Respawn Entertainment’a çevrilmiş durumda.

Kaynak : http://www.silikonvadisi.tv/teknoloji/guncel-teknoloji/titanfall-2-nin-cikis-tarihi-sizdi-93414.html

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın