ARABA FİYATLARI DÜŞER Mİ? İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINDA SON DURUM

ARABA FİYATLARI DÜŞER Mİ? İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINDA SON DURUM

İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINDA SON DURUM

DHA'nın haberine göre; Kocaeli Oto Ticaret Merkezi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Otomobil Meclis Üyesi Fahrettin Batı, ikinci el otomobil sektörünün şu anda durağan dönemini yaşadığını belirtti. İkinci el otomobil fiyatlarında bir nebze düşüş olduğunu aktaran Batı, “Pandemiden dolayı ve özellikle hafta sonu uygulanan kısıtlamalar satışları etkiliyor. Daha önceki dönemde de olduğu gibi haziran ayından sonra insanlar nasıl ötelenmiş araç ihtiyaçlarını çok hızlı bir şekilde ve çok yüksek bir taleple yaptılarsa, kesinlikle mart ayından itibaren hafta sonu kısıtlamaları kalktığı zaman aynı hareketliliği çok hızlı bir şekilde yaşamayı bekliyoruz." dedi.

İKİNCİ EL ARABA FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Fiyatların bir miktar düştüğüne dair haberler gelirken vatandaşlar ise bundan sonra biraz daha düşüşün olup olmayacağını ya da fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Konuyla ilgili de DHA'ya değerlendirmelerini paylaşan Batı, "Fiyatlar zaten yeterince düştü, önceki fiyatlara göre yüzde 15 civarında bir düşüş var. Eskisi gibi haftalık, aylık bazda bir artış kesinlikle yaşanmayacak. Belki yüzde 5 puan bir artış olabilir, o da nisan ayında olma ihtimali var. Çünkü şu anda altın ve döviz yeterince düşmüş vaziyette. Artışı çok mümkün görmüyoruz” ifadelerini kullandı.

1 Yorum Yapıldı

  1. hes kodu sorgulama programı 2021-04-18 12:00:17

    Sağlık Bakanlığı HES uygulamasıile entegre çalışan Hes Kodu Kontrol,kalabalık alanların girişlerinde yoğunluğu önleyerek hızlı ve kolay hes kodu kontrol işlemi sağlar.

Yorum Yollayın