Hızlı ve Öfkeli 8 kendini gösterdi!

Hızlı ve Öfkeli 8 kendini gösterdi!

Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizincisi 2017 yılında vizyona girecek! İşte Hızlı ve Öfkeli 8 filmden ilk kareler.

 

Sekizinci yapımı ilk olarak Mart 2015'de Vin DieselJimmy Kimmel Live'da açıklanmış ve filmin New York'da çekileceğini de belirtilmişti.

Filmin hazırlıkları Hızlı ve Öfkeli 7'nin yayınlanmasından hemen sonra Vin Diesel ve yapımcı Neal H. Moritz'in yeniden imzayı atmasıyla başladı.

Çekimler Mart 2016'da İzlanda'da başladı. Diğer çekimleri Küba, Atlanta ve New York'da yapıldı.

İlk fragmanın 11 Aralık Pazar günü yayınlanacağı açıklandı. Geçtiğimiz gün ise Hızlı ve Öfkeli 8 için yeni bir önizleme yayınlandı.

Önizlemede filmin yıldızları seriyi bu kadar özel kılanın ne olduğunu anlatıyor ve önceki yedi filmden bazı sahneler gösteriliyor.

Hızlı ve Öfkeli 8'in sahnelerini içeren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gelmiş geçmiş en çok gişe yapan 5. film olan Hızlı ve Öfkeli 7'nin devam filmi Hızlı ve Öfkeli 8'in 14 Nisan 2017'de vizyona girmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini bu sefer F. Gary Gray'in üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Vin DieselDwayne JohnsonJason StathamLucas BlackCharlize Theron ve Kurt Russell gibi isimlerin yer alacak.

 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın