Huawei Band 4 tanıtıldı! Xiaomi Mi Band 4 rakibi

Huawei Band 4 tanıtıldı! Xiaomi Mi Band 4 rakibi

Xiaomi Mi Band serisi akıllı bileklikleri ile giyilebilir cihaz sektöründe uygun fiyata yüksek bir pazar payı elde etmeyi başladı. En büyük rakiplerinden birisi olan Huawei’den Mi Band 4 modeline rakip geldi. Huawei Band 4 tanıtıldı.

Huawei Band 4 modelinin detaylarına geçmeden önce, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Band 5i’nin yeniden markalanmış hali olduğunu belirtmeliyiz. Yeniden markalama dışında cihazın üzerinde yer alan tuşun şekli değiştirildi.

Huawei Band 4 özellikleri ve fiyatı

Bilekliğin 0.96 inç büyüklüğündeki 2.5D kavisli TFT ekranı 160×80 piksel çözünürlük sunuyor. Bu renkli ekranı kullanarak saat, tarih, fitness bilgileri ve uygulama bildirimleri gibi bilgilere doğrudan ulaşabiliyorsunuz.

Kalp atış hızınızı ve uykunuzu sürekli analiz eden Band 4 aynı zamanda yürüme, koşma ve bisiklete binme gibi çeşitli etkinlikler için özelleştirildi. Bluetooth 4.2 üzerinden cihazlarla iletişim kuran bileklik, 50 metreye kadar suya dayanıklı.

Android 4.4 / IOS 9.0 ve daha yeni işletim sistemlerinin yüklü olduğu cihazlarla uyumlu olan Band 4, 91 mAh’lık bataryadan besleniyor. Bu sayede 9 güne kadar pil ömrü sunabildiği belirten bileklik, üç farklı renk seçeneği ile geliyor.

Huawei Band 4 fiyatı 32 dolar olarak açıklandı.

 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın