2018-2019'un En İyi Oyunları

2018-2019'un En İyi Oyunları

2018 şimdiden oyunlar için harika bir yıl oldu ve 2019 da bu şekilde devam edecek gibi görünüyor. Tüm bu piyasaya sürülen oyunların takibini yapmak yorucu olabileceği ve zaman gerektireceği için, sizlere kolaylık olsun diye bir liste hazırladık. 

-Grand Theft Auto V (Rockstar, vahşi batı klasiğindeki GTA'nın uzun süredir beklenen devamı ile geri döndü. Şirket, oyunun nasıl olacağını dedikodulara rağmen gizli tutmaya çalıştı. Muhteşem olacağına dair inancımız yüksek. )

-Counter Strike Global Offensive (​CS: GO’nun bilinen en legal hilesi sonunda düzeltildi. Oyuncuların sadece ufak bir ayar ile sisin arkasındaki rakiplerini görme hatası tarih oldu. LAN turnuvalarında kullanılamasa da online turnuvalarda veya FPL gibi profesyonel oyuncuların oynadığı platformlarda birçok kez kullanıldığı düşünülen eski hata, IEM Katowice 2019’un başlamasına saatler kala düzeltildi. Artık hiç kimse sis perdesinin arkasındaki rakibini göremeyecek.)

-Player Unkown Battle Royale (steam üzerinde 69 liraya satılan, 
100 kişiyi silahsız bir şekilde uçaktan adaya atıp arazide ve şehirlerde bulunan evlerden, depolardan silahların alınarak, yaşayan son kişi olma yarışına girildiği oldukça zevkli bir bilgisayar oyunudur.)

-League Of Legends (​ League of Legends’ın dereceli sistemiyle ilgili merak edilen sorular cevaplarını buldu. “Riot’a Sor” serisi ile sihirdarlardan gelen soruları yanıtlayan Riot Games, şimdi de dereceli sistemiyle ilgili birçok bilgi verdi. Oyunun resmi internet sitesi üzerinden verilen cevaplar hemen aşağıda sizlerle.)

-Apex Legend (PC'de oynaması ücretsiz battle royale oyunlar kervanına katılan ve duyurulduğu günün bir ertesi günü piyasaya çıkması ile daha önce görülmemiş bir olaya imza atan Apex: Legends, efsanevi başlangıcını sürdürüyor.)

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın