EaseUS Data Recovery Wizard

EaseUS Data Recovery Wizard

EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı Free, sabit diskinizden silinmiş, biçimlendirilmiş veya erişilemeyen verileri kurtarabilir. Windows dizüstü bilgisayarları ve masaüstü bilgisayarlardan belgeleri, fotoğrafları, müzik dosyalarını, videoları, e-postaları, klasörleri ve arşiv dosyalarını vb. Uygulama ayrıca harici sabit diskler, USB sürücüler, SD kartlar, hafıza kartları, dijital kameralar ve MP3 / MP4 çalarlar vb.

Temel Özellikler şunlardır:

  • Fotoğraflar, belgeler, videolar, ses, e-postalar, arşivler vb. Dahil olmak üzere tüm kaybolan dosyaları destekler.
  • Silinen, biçimlendirilmiş veya erişilemeyen verileri kurtarın.
  • Silinen birimlerden ve bölümlerden kayıp verileri kurtarın.
  • Windows dizüstü bilgisayarları, masaüstü bilgisayarlar, Windows sunucuları, sabit sürücüler, USB sürücüler, SD kartlar, hafıza kartları ve dijital kameralardan kayıp verileri kurtarın.
  • RAW kurtarmayı destekler.
  • Windows 10 desteği mevcut.

Uygulama kolay ve modern görünümlü bir arayüze sahiptir. Başlangıçta size ne tür dosyaları kurtarmak istediğinizi soruyor? Grafik, Ses, E-posta, Belge, Video, Arşiv ve Diğer dahil olmak üzere çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. Sadece ihtiyacınız olan dosyaları seçip İleri'yi tıklayın. Bir sonraki ekran bağlı sürücülerinizi ve depolama ortamınızı vb. gösterecektir. Buradan verilerinizi kurtarmak için taramayı başlatın. Tarandıktan sonra, istenen verilerin gösterilmemesi durumunda, tekrar denemek için bir Derin Tarama gerçekleştirebilirsiniz. Bulursanız, başka bir depolama alanına aktarma seçeneğiniz vardır.

Genel olarak, EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı Ücretsiz gerçekten yararlı bir uygulama olabilir. Verilerinizi 'kaybettiğinizde'  bunun gibi bir uygulama paha biçilemez olabilir. Bu uygulamayı ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Görebildiğimiz tek dezavantaj, 2GB'lık toplam kurtarma ödeneğinin sınırlanmasıdır, ancak bunun dışında, EaseUS Data Recovery Wizard Free, herkesin denemesi gereken bir üst düzey kurtarma çözümüdür.

Desteklenen diller şunlardır: İngilizce, Almanca, Japonca, Fransızca, Brezilya Portekizcesi, İspanyolca, İtalyanca, Hollandaca, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), İsveççe, Danca, Rusça, Norveççe, Lehçe, Macarca, Arapça, Türkçe, Korece ve Endonezyaca .

Title: EaseUS Data Recovery Wizard Free 11.9

Dosya Adı: drw_free.exe

Boyut: 31.53MB (33,064,688 bytes)

Gereksinimler: Windows (All Versions)

Desteklenen Diller: Multiple languages

Lisans: Freeware

Date added: January 4, 2018

Sahibi: EaseUS

MD5 Checksum: 9876286FED736894951AF28FB408D4FA

Uygulamanın sitesine burdan ulaşabilirsiniz 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın