13 Aksesuar

13 Aksesuar

 13 Aksesuar, tamamen el işçiliği ile takı (kolye, küpe, anahtarlık ve aksesuar) üreten bir atölyedir. Materyal olarak gümüş kullanmakla beraber, dilediğiniz takdirde altın veya daha uygun madenler kullanabiliriz.

Firmanıza veya şahsınıza ait logo ve tasarımlarınızı, aynı zamanda animlerden, filmlerden, dizilerden ve oyunlardan bir çok imge ve aksesuar el işçiliğimiz ile uzun bir çalışma sonucu sizlere sunmaktayız.

Yaptırmak istediğiniz kolye ucu, küpe veya anahtarlık için açık ve anlaşılır bilgileriyle, varsa görsellerinizi bize [email protected] veya facebook.com/onucaksesuar iletişim kanalları ile ulaştırmanız yeterli. Dilediğiniz madenden ve dilediğiniz boyutta sizin için, size özel üretelim.

Takılarımız ile Türkiye'deki alt kültür ve oyun etkinliklerinde standımızla boy göstermeye gayret ediyoruz . Takılarımızın yanında yine anime, film, dizi ve oyun posterlerimizle hizmet veriyoruz . Aynı şekilde arzu ettiğiniz afişlerinizi sizin için basabiliriz.

 

facebook.com/onucaksesuar

instagram.com /onucaksesuar

twitter.com /onucaksesuar

youtube.com /onucaksesuar

 

2 Yorum Yapıldı

  1. Fatih 2017-12-07 10:00:04

    öncelikle selamun aleyküm hocam sizi yakından tanımak istiyorum

  2. Dellyyy 2017-12-07 10:10:25

    dinlesen sende seversin https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiCx_Wh1PfXAhUCIlAKHXuwCKgQ3ywIKTAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyJpJCZYTL74&usg=AOvVaw1V1VTnadBmhUnzB3yY9p1q

Yorum Yollayın