3 ekranlı notebook Razer Valerie!

Dünyada ilk 3 ekranlı Razer ;

Razer Project Valerie ile bir notebook rüyası gerçek oluyor. CES 2017'nin yıldızlarından biri olan 3 ekranlı Razer Project Valerie, tüm fuarın odak noktası oldu!

Razer Project Valerie ile bir rüya resmen gerçeğe dönüşüyor. Dünyanın ilk 3 ekranlı laptopu olan Project Valerie konsept modeli ile CES 2017'de dikkatimizden kaçmadı.

Razer Project Valerie özellikleri

Üç adet 4K ekrana sahip Razer Project Valerie, bu sayede hem iş hem deOyun için olmak üzere, 12K çözünürlükte bir görsel şölen sunuyor.

Tamamen entegre edilmiş ve otomatikleştirilmiş olan ekranları, hem stil hem de üst düzey performansı bir araya getiriyor. Alüminyum menteşelere sahip üründe, yan ekranlar hızlı bir şekilde açılıp kilitleniyor vehizalanabiliyor.

Ekran kartı kısmında ise NVIDIA GeForce GTX 1080, bu notebook'un ihtiyaç duyduğu gücü sağlayacak. Hem NVIDIA Surround View, hem de G-Syncsayesinde görüntüler cam gibi olacak. 

Bu üç ekran toplamda 11520 x 2160 çözünürlükte oldukça geniş açılı bir deneyim sunuluyor. İş yaparken üç ekranı bağımsız olarak çeşitliuygulamalar için ayrı ayrı kullanabileceğiniz gibi, oyun oynarken devasa bir savaş alanını tamamen gözetmeniz de mümkün.

Kompakt kasasını rahatlıkla dizüstü bilgisayar çantasına yerleştirebileceğiniz belirten Razer, bu sayede üçlü ekran deneyimini her yerde sağlayabileceğini iddia ediyor. Yaklaşık 3.8 cm kalınlığında ve 5.4 kgağırlığında olan dizüstü bilgisayarın diğer donanım detayları ise henüz açıklanmadı.

Razer Project Valerie için şimdilik herhangi bir fiyat ve çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor.

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın