Battlefield 1 Osmanlı Devleti

Battlefield 1 Osmanlı Devleti

Battlefield 1 Osmanlı Devleti ve Tüm Detaylar Oyun dünyasına bomba gibi bir haberle bütün odağı üzerinde toplayan Battlefield 1 oyununda bizlere de güzel haberler geliyor.

Battlefield 1 Osmanlı Devleti ve Tüm Detaylar 

Oyun dünyasına bomba gibi bir haberle bütün odağı üzerinde toplayan Battlefield 1 oyununda bizlere de güzel haberler geliyor. Oyunun TÜRKÇE olmasının dışında oyunun senaryosu ve oyunla ilgili ilk bilgilerde ortaya çıkmış oldu. 

The White Stripes'ın Seven Nation Army adlı parçasının farklı bir remix versiyonu ile yayınlanan ve tamamen oyun içi motoruyla sunulan tanıtım videosunda görebileceğimiz üzere oyun 1. Dünya Savaşı döneminde geçiyor fakat oyunda savaşa bambaşka bir boyut kazandırılmış durumda.1. Dünya Savaşının geçtiği bir çok cephelerden ve alternatif savaşa kadar, Alplerden, Fransız şehirlerine ve hatta Arap çöllerine kadar birçok bölgelerde savaşma imkanı bulacağız. 

Battlefield 1 oyununun paketleri de açığa çıktı. Gelecek ilk paketlerden biri olan "Lawrence of Arabia" paketinin detaylarında Osmanlı İmparatorluğu'na karşı yapılan isyanın konu edinildiğini öğrenmiş olduk. Yayınlanan bir çok görselden çoklu oyuncu modunda yani Multiplayer oynadığımızda da Osmanlı İmparatorluğu yer alacak. Zaten bu paketin tanıtımında yazan cümleler çok açık. "Savaşın bir diğer yanı Arabistanlı Lawrence olacak. Lawrence Osmanlı İmparatorluğuna karşı başlatılan Arap İsyanının baş rolünde yer alıyor." 

 

1 Yorum Yapıldı

  1. Mehmet Akif Garip 2017-12-17 11:46:38

    Güzel haber

Yorum Yollayın