Steamda kış indirimi Ne zaman Başlayacak ?

Steamda kış indirimi Ne zaman Başlayacak ?

::Steam Kış İndirimi'nden alışveriş yapmayı düşünüyor musunuz?

Bilgisayar platformu kullanıcıları için vazgeçilmez bir platform haline gelenSteam, yeni bir indirim rüzgarı ile bir kez daha gündeme geldi.

Son olarak geçtiğimiz hafta son bulan Steam Sonbahar İndirim etkinliğinin ardından fazla bir süre geçmeden yeni bir indirim şöleninin başlayacağı sızdırıldı.

NeoGAF platformu tarafından sızdırılan bilgiye göre; Steam Kış İndirimleri'nin, 22 Aralık tarihinde başlayacak ve 2 Ocak tarihine kadar devam edileceği belirtildi.

Cüzdanlar ne durumda?

Sızıntının kaynağını incelediğimiz zaman, birçok indirim etkinliğinin tarihini doğru olarak veren bir kullanıcı olduğunu anlıyoruz. Görünen o ki, bu sızıntı da belirtilen tarih geldiği zaman doğruluğunu kanıtlayacaktır.

Bununla birlikte, geçen yıl gerçekleşen kış indiriminin de aynı tarihte gerçekleştiğini hatırlatalım.

Son dönemlerde olduğu gibi, indirime girecek olan bütün yapımlarda tek hamlede indirim yapılacağı tahmin edilen Steam Kış İndirimleri ile birlikte farklı bir yenilik gelecek mi sorusu da merak söz konusu oldu.

Hatırlayacak olursanız, Steam Sonbahar İndirimi ile birlikte Steam Awardsetkinliği duyurulmuş ve bir hayli ilgi görmüştü.

KAYNAK:

http://shiftdelete.net/steam-kis-indirimleri-ne-zaman-baslayacak-77388

 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın