Horizon Zero Dawn

Horizon  Zero  Dawn

Bu oyun PS4 Pro için geliştirilmiştir. Yani süper güçlü son teknolojiyi destekleyecek şekilde güncellenmiştir.HD TV'de* 1080p oynatılabilen gelişmiş grafiklerin, kare hızının ve artırılmış çözünürlüğün keyfini çıkarın.

Kadim geçmişin kalıntıları arasında kaderini keşfetmeye çalışmak için bir arayışa çıkan genç avcı Aloy'u oynayın. Doğduğu günden itibaren kendi kabilesi tarafından dışlanmış olan Aloy, Makineleri avlamak, rakip kabilelere karşı savunmak ve affetmez yabani hayatta sağ kalmak için çevikliğini, kurnazlığını ve ölümcül nişan alma yeteneğini kullanmayı öğrendi.Tuhaf eserlerle ve içinde derin gizemler barındıran harabelerle dolu bir dünyaya yolculuk yapın. Makineler bu dünyaya nasıl egemen oldu ve önceki medeniyete ne oldu? Yanıtlar Aloy’un ve insanlığın kaderini belirleyebilir.

                                                           

Oldukça çeşitli bir taktiksel savaşı içeren derin, ödüllendirici bir rol yapma deneyimine hazırlanın. Avcıları ava dönüştüren cihazları yapmak için gelişmiş teknoloji ile ilkel teçhizatları birleştirin. Farklı Makineleri alaşağı etmek için benzersiz stratejiler geliştirin ve hapsedilmiş örnekleri istediğiniz gibi hackleyin.Doğanın güzelliği ile birlikte yemyeşil toprakları keşfedin. Değişken hava sistemleri ve tam bir gündüz/gece döngüsü ile nefes alan bir dünyada göz alıcı şekilde tasarlanmış ormanlar, heybetli dağlar ve yok olmuş bir medeniyetin ardında bıraktığı harabeler boyunca bir yolculuğuna çıkın.

 

 

KAYNAK:https://www.playstation.com/tr-tr/games/horizon-zero-dawn-ps4/

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın