Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2’nin birkaç özel sürümü olacak. Bu sürümlerden ilki Deluxe Edition ve bu sürüm 70 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Bu paketin içerisinde karakterimizi, arabalarımızı, silahlarımızı ve diğer araç gereçlerimizi özelleştirebileceğimiz bazı ögeler bulunacak. Deluxe Edition için içerik büyük bir ihtimalle bu kadarı ile sınırlı değildir fakat şimdilik bu kadarı biliniyor ne yazık ki. Oyunun bir diğer sürümü, Gold Edition ise içerisinde Sezonluk Geçiş hakkını ve ekstra bir görevi bulunduruyor. Bu paketin fiyatı ise 100 dolar.

Watch Dogs 2, şaşırtıcı bir şekilde günümüzde, 2016 senesinde geçmekte ve ilk oyunun sonundan hatırlayabileceğimiz ctOS 2.0 şehrin güvenliğini elinde tutmakta. Biz ise oyunda Marcus Holloway isimli bir karakterin kontrolünü alacağız ve Dedsec ile iş birliği içerisinde olacağız. Dedsec ise halkın diğer topluluklar tarafından kontrol edilmeye çalışılmasından rahatsız olan, aynı zamanda da ctOS 2.0 sisteminden rahatsız olan bir topluluk. Zaten ilk oyundan hatırlıyoruz. Yani, Watch Dogs 2’deki ana amacımız halkın özgürlüğünü tekrar halka vermek.

 

                                                                                  

Watch Dogs 2, teknoloji devriminin başladığı yer olan San Fracisco’da yer alacak. İlk oyuna göre daha cıvıl cıvıl bir dünya göreceğiz. Ayrıca hiç olmadığı kadar detaylı bir dünya olacak bu. Tabi ki hack işlem kabiliyetimiz de oldukça gelişmiş olacak. Güvenlik robotlarının, drone cihazlarının ve birçok diğer teknoloji aletlerinin kontrolünü alabileceğimiz yeni oyunda, 3 farklı oyuncu tipini de destekleyen bir oynanış mekaniği göreceğiz. Mesela oyunu herhangi bir yapay zekayı öldürmeden bitirebilmemiz mümkün olacak. Eğer istersek Call of Duty oynuyor gibi herkese ateş ederek de oyunu bitirebileceğiz. Ateş gücünden sıkıldığınız zaman ise hack yeteneklerimizi konuşturabileceğiz.

 

                                                                                        

Watch Dogs 2’nin çoklu oyuncu modu da geçen oyuna göre biraz daha farklı olacak. Mesela oyun dünyamız, arkadaşlarımızın dünyası ile paylaşılacak. Yani bir arkadaşımızı gerçek zamanlı olarak oyunu oynarken kendi dünyamızda görebileceğiz ve onu eşli oyun oynamak için (CO-OP) kendi dünyamıza davet edebileceğiz. Eşli oyun modu haricinde, klasik olarak karşı karşıya da oynayabileceğiz.

 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın