Trinity Network Credit

Trinity Network Credit

Bu yazımızda Trinity Network Credit (TNC) nedir?, şu an hangi borsalardan satın alabiliriz? bunları inceleyeceğiz.

Trinity, Neo tabanlı zincir-dışı (offchain) bir ölçekleme şemasıdır.

Trinity, NEO tabablı olup bir nevi ligtning network işlevi görür ve NEO varlıkları için gerçek zamanlı ödeme, düşük işlem ücreti, ölçeklenebilirlik ve gizlilik koruması sağlar. State channel teknolojisini kullanan Trinity, NEP-5 token transferleri için blok zincir üretimini önemli ölçüde artıracaktır.

TNC coini şu an kucoin, gate.io ve bibox'tan alabilirisiniz

TNC şu an 0,1 $dan işlem görüyor ve bu fiyatların ederinin çok altında olduğunu anlayabilirsiniz. Toplam 1.000.000.000 TNC olacak olup şu an itibariyle dolaşımda 333.333.333 adet TNC var. Market değerinin de $35.280.667 USD olduğunu görüyoruz. Şimdi size kısaca TNC neler getiriyor onu inceleyelim.

Bu teknolojiyi kullanarak (state technology) işletmeler, dijital varlıklarını aşağıdaki hizmetlerle yönetmek için Trinity'ye güvenebilirler:

High quality
blockchain service

Efficient 
trading services

Efficient 
flow of assets

Trinity 'nin 4 anahtar özelliği

Private Payment Channel

Lightening Fast

Settlement Onchain

Open Protocol

Uygulama senaryoları

Instant Micro Payment

High Frequency Privacy Transaction

NEO Offchain Scaling

TNC eşvik Programı # 1 Detaylar ve Güncellemeler

Trinity Foundation, daha önce güven ve desteğiniz için topluma geri vermek üzere Trinity Topluluğu Katkı Teşvik Programı'nı (TCCIP) başlattı.
 Ancak, ödül programı sırasında, bazı kullanıcıların sahte hesaplar veya sahtekarlık “beğenileri” kullanarak ödülleri aldattığını gördük. Trinity Foundation, programa sahte hesaplar, bot “beğenenler” veya diğer zararlı davranışlar yoluyla katılan herhangi bir kullanıcının katılım niteliğini iptal edeceğini beyan eder.
 Toplumsal gelişmemize katkıda bulunan üyelerimizi ödüllendirmek için TCCIP detayları aşağıdaki gibi güncellenmektedir:

 1. Trinity topluluğuna faydalı makaleler yazan üyeler, makalelerin kalitesine ve incelemelerine göre ödüllendirileceklerdir.
 2. Trinity topluluğuna faydalı videolar veya röportajlar yapan üyeler, video / röportajların kalitesine ve incelemelerine göre ödüllendirileceklerdir.
 3. Trinity topluluğuna faydalı olan çıkartmalar ya da GIF'leri yapan üyeler, çıkartma / GIF'lerin kalitesi ve popülerliğine göre ödüllendirileceklerdir.
 4. Trinity'nin popülaritesini arttırmaya yardımcı olan üyeler, katkılarından dolayı ödüllendirileceklerdir.
 5. Web sitemizi tasarlamaya ve geliştirmeye yardımcı olan üyeler, çalışmalarının kalitesine göre ödüllendirileceklerdir.
 6. Trinity topluluğunu yönetmeye ve geliştirmeye yardımcı olan üyeler, iş yükleri ve katkılarına göre ödüllendirileceklerdir.

 TCCIP Katılım prosedürü:
 1. trinity.tech adresinden kayıt olun
 2. E-postanızı doldurun, parolanızı girin ve NEO cüzdan adresinizi yazın (Not: Kayıt olduktan sonra şifre ve cüzdan adresi değiştirilemez.)
 3. Katkı formunuz eklendiğinde, katkı ayrıntılarınızı ve kimliğinizi kanıtlayabilen ekran görüntüleri yükleyin.
 4. Katkınız, katkılarınızı gözden geçirip doğruladıktan sonra güncellenecek ve ödülleri vereceğimiz zaman telgraf grubumuzdaki tüm üyelere bildireceğiz.

Trinity özerk ve açık bir topluluk kurmaya çalışıyor. Bize katılmak ve Trinity topluluğunu geliştirmek için blockchain ve Trinity protokolü ile ilgilenen tüm kişileri bekliyoruz. Trinity Topluluğu Katkı Teşvik Programı (TCCIP) uzun vadeli bir programdır. Diğer ödül modlarının daha fazla detayı yakında piyasaya sürülecek. Bu blog, topluluktaki gelişmelere göre güncellenecektir.
 Son zamanlarda çok sayıda yükleme nedeniyle, ödüller şu andan itibaren iki haftada bir düzenlenecek. Lütfen bakiyenizi takip edin.
Daha fazla bilgi için resmi telgraf grubumuza katılın.https: //t.me/TrinityStateChannels
Trinity Foundation tarafından tüm hakları saklıdır.

Trinity 'nin yol haritasını buradan inceleyebilirisiniz : 

Web sitesi: https://trinity.tech/

Twitter: https://twitter.com/TrinityProtocol

WhitePaper : https://trinity.tech/file/WhitePaperDraft.pdf

1 Yorum Yapıldı

  1. Thomasvaday 2018-03-15 09:43:45

    Living in France is one thing desired by many individuals. If you want to live in France then you have to get French property. You can read the advertisement section of the newspapers which has the section of houses for sale in France. After making a suitable choice, you should research about the properties for sale in France. French property is now a days very much wanted also. If you want to live in France and spend your life there you should select a proper house. French property is not cheap and you need to make a major investment. You must also know about the properties for sale in France at various locations. The houses for sale in France come in different prices depending on the location

Yorum Yollayın