Power Point - Sunuyu Kapatmak ve PowerPoint'ten Çıkmak

Power Point - Sunuyu Kapatmak ve PowerPoint'ten Çıkmak

Sunuyu Kapatmak ve PowerPoint'ten Çıkmak

Bir sunuyu kapatmak PowerPoint'i kapatmaktan farklıdır. Bir sunuyu kapattığınızda PowerPoint çalışmaya devam eder, faklı bir sunu açarak PowerPoint'te çalışmanıza devam edebilirsiniz. Sununuzu kapatarak daha fazla belleği kazanılmasını sağlar. Sununuzu   Sunu penceresindeki Kapat düğmesini ya da Dosya menüsünden Kapat komutunu tıklayarak kapatabilirsiniz.
Son kaydedişinizden sonra sunu üzerinde değişiklik yapmışsanız sununuzu kaydedip kaydetmeyeceğinizi soran bir iletişim kutusu   görüntülenir. Eğer yaptığınız son değişiklikleri kaydetmek istiyorsanız Evet düğmesine tıklayın.
PowerPointi   kulanmayı bitirdiğinizde, programdan çıkabilirsiniz. Dosyalarınızı güvenceye almak için bilgisayarınızı kapatmadan PowerPointi kapatmalısınız. PowerPoint kapatmak için PowerPoint penceresindeki Kapat düğmesini veya Dosya menüsünden Çıkış komutunu tıklayın. Eğer açık dosyanız varsa ve   son kaydedişinizden sonra herhangi bir değişiklik yapmışsanız,değişiklikleri kaydetmek isteyip istemediğinizi soran bir iletişim kutusu   gelir. Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için Evet düğmesine tıklayın, göz ardı etmek içinse Hayır düğmesini tıklayın.

 

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın