PRTG İLE AĞ TRAFİĞİ NASIL İZLENİR

PRTG İLE  AĞ TRAFİĞİ NASIL İZLENİR

Ağ trafiğini izler kullanan SNMP ağ trafiğini takip etmek için, kodlama paket ve NetFlow. SNMP, pek çok kaynağı tüketmeyen, fakat diğer seçeneklerden daha az ayrıntı sağlayan temel bir bant genişliği kontrolü için uygundur.

Detaylı bir bant genişliği trafiği analizi ve zahmetsiz bant genişliği yönetimi için paket koklama özelliğini ya da donanımınız destekliyorsa NetFlow ya da sFlow kullanabilirsiniz.Bu teknolojiler, LAN monitörünün ağ üzerinden akan tüm veri paketlerini analiz ederek ağ trafiğini izlenmesini sağlar. En iyi listeler, çoğu bant genişliği kullanımından hangi IP adresinin ya da protokolün sorumlu olduğuna ilişkin hızlı bir genel bilgi verir.

Bununla birlikte, PRTG bir bant genişliği aracı daha fazladır . Yazılım aynı zamanda güçlü bir sunucu monitörü , olay günlüğü ve ağ yönetim yazılımıdır . Kablosuz ağda sorun giderme için vazgeçilmezdir ve raporlamayı kolaylaştırır.

PRTG Network Monitor , ağınızı istediğiniz biçimde yönetmenizi sağlayan kurulmuş, popüler ve uygun fiyatlı bir ağ trafiği monitörüdür .

AĞ TRAFIĞININ İZLENMESININ FAYDALARI

Ağ trafiğini PRTG ile izleyerek şunları yapabilirsiniz:

  • Bant genişliği ve sunucu performans darboğazlarından kaçının
  • Hangi uygulamaların bant genişliğini tüketdiğini keşfedin
  • Proaktif olun ve kullanıcılarınıza daha iyi hizmet kalitesi sunun
  • Gerçek yüke göre bant genişliği ve donanım satın alarak maliyetleri azaltın
  • Kolayca ağ giderilir sorunları

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın