Samsung Akademi İmmib Erkan Avcıda

Samsung Akademi İmmib Erkan Avcıda

Samsung akademi, Perşembe günü 14:00 da 11. sınıf öğrencilerine İmmib Binasında seminer düzenleyecektir. Bütün 11. sınıf öğrencilerinin teşvik etmesi kendileri için faydalı olacaktır. Peki nedir bu samsung akademi?

Eğitimler Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri 2 grup şeklinde saat 17:30-20:30 saatleri arasında düzenlenmektedir. Eğitime gelen öğrenciler için ücretsiz yemek, servis, sertifika verilmektedir. Eğitimler sırasında Samsung Türkiye'nin eğitim amaçlı ürün ve malzemeleri kullanılmaktadır. Eğitimler Şubat ayında başlar Haziran ayında bitmektedir. Neler öğretiliyor?

MOBİL CİHAZLAR

Samsung cep telefonu ve tabletlerin çalışma prensipleri, block diyagramları, arıza giderme yöntemleri uygulamalı olarak eğitim verilmektedir.

BİLGİSAYAR VE YAN ÜRÜNLERİ

Samsung notepc-lazer yazıcı arızaları, test yazılımları, web sitesi açma, yönetme, google analytics kurulumu, SEO çalışmaları ve Android Programlama ile ilgili uygulamalı eğitimler verilmektedir.

GÖRÜNTÜ VE SES

Samsung Lcd-Led televizyonlar, kameralar ve ekranların çalışması, kurulumları, arızaları ve çözümleri ile ilgili uygulamalı eğitimler verilmektedir.

BEYAZ EŞYA

Samsung çamaşır makinası, buzdolabı, bulaşık makinesi ve klima çalışma prensipleri, arıza giderme yolları ile ilgili uygulamalı eğitimler verilmektedir.

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın