Beceri İsteyen En İyi Android Oyunlar

Beceri İsteyen En İyi Android Oyunlar

Beceri seviyeleri sıralamaları ;

Dünya genelinde en çok oynanan ve olay yaratan oyunlar arasından derlediğimiz ve hatta bizim de denediğimiz oyunlar sizleri gerçekten zorlayacak. Saç baş yoldurtacak cinsten oyunlar bulabileceğiniz listemize hemen göz atalım.

Six!

Dünya genelinde en çok oynanan ve olay yaratan oyunlar arasından derlediğimiz ve hatta bizim de denediğimiz oyunlar sizleri gerçekten zorlayacak. Saç baş yoldurtacak cinsten oyunlar bulabileceğiniz listemize hemen göz atalım.

Climbing Ball

Mantığı oldukça basit olan Climbing Ball oyunundaki amacınız, sağ ve soldaki duvarda bulunan sivri uçlu engellere çarpmadan yukarı doğru tırmanmak. 

Tap Tap Dash

Tap Tap Dash oyununda, seçtiğiniz karakteri ekrana dokunarak sağ ve sol yönlere hareket ettirebiliyor, bu şekilde gösterilen yolda ilerleyebiliyorsunuz. Ok işaretlerinin hemen üzerindeyken karakteri yönlendirmeniz önemli. İlk seviyelerde oldukça basit gibi görünse de, ilerleyen seviyelerdeki karmaşık yolları atlatmakta zorluk çekebilirsiniz.

Stack

Diğer oyunlarda olduğu gibi Stack oyununda da mantık oldukça basit. Blokları üst üste olacak şekilde denk getirerek ilerlemeniz gerekiyor. El ve göz koordinasyonunun bu oyunda da önemli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Twist

Twist oyunundaki amacınız, platformlar üzerinde düşmeden durmak ve mümkün olduğunca çok atlama gerçekleştirmek. Sonunu göremeyeceğiniz kadar uzun bloklardan oluşan oyunda sağ ve sol yönlü hareketler yaparak ilerlemeniz gerekiyor.

ZigZag

ZigZag oyununda da başlangıç noktasındaki topu zikzaklar çizerek ulaşabildiğiniz en yüksek skora ulaşmanız amaçlanıyor. Bazı noktalar çok basit olsa da, yolun karmaşık ve uzun zikzaklı olduğu noktalarda çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Color Switch

Ekrandaki renkli topu hareket ettirerek çeşitli objelerin içinden geçirmeniz gereken oyunda, renkler bir anda değişebiliyor ve hiç ummadığınız bir anda oyun sona erebiliyor. Challenge ve Race adında 2 farklı oyun modu bulunan oyunda sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Piano Tiles 2

Piano Tiles 2 oyununu duymayan yoktur diye düşünüyorum. Çeşitli müzikleri ekranda ilerleyen tuşlara zamanında basarak çalmanız gereken oyunda, zaman geçtikçe tuşlar hızlanıyor ve işiniz zorlaşıyor. Eğer, elinizin hızlı olduğunu düşünüyorsanız Piano Tiles 2 oyununu mutlaka denemelisiniz.

BBTAN

BBTAN oyununda karakterinizi kontrol ederek, ekranda beliren renkli kutucukları topla yok etmeniz gerekiyor. Kutucukların üzerindeki rakamlar, kutuyu kaç vuruşta silebileceğinizi gösteriyor. Oyunda ilerledikçe bu sayılar giderek artıyor ve aynı zamanda aşağı doğru hareket etmeye devam ediyor. Doğru açıyı yakaladığınızda oyunda ilerlemeniz oldukça kolay.

Kaynak:http://blog.tamindir.com/beceri-isteyen-en-iyi-android-oyunlari_18499/

Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorumu Siz Yapın

Yorum Yollayın